Re:member | Lånapengarinfo.se

Re:member

Nyckeltal

Effektiv ränta:fra 4,95%
Lånebelopp:10 000 – 350 000
Löptid:12 år
Ålderskrav:18 år
Lönekrav:120 000

Re:member slogan handlar om att du kan ta lån för att uppfylla dina innersta drömmar. De har sedan länge satsat på att erbjuda kunder lösningar till sina drömmar och Re:member är en trygg och mycket populär bank bland många låntagare.

De kanske är mest kända för sina populära kreditkort, men nu erbjuder de även lån till privatpersoner. Sedan de började att erbjuda privatlån har deras popularitet stigit ännu mer. De är bland annat kända för sina goda villkor och höga säkerhet. Därtill för sina prisnivåer och för sina många godkända ansökningar. Det är hundratals privatpersoner som ansöker om ett lån varje månad.

Re:member är den del av bolaget Entercard Sverige AB , vilket har varit med i branschen från 2004 och är idag ett etablerat och stabilt företag. Företaget har ungefär 200 anställda och de redovisar en omsättning på 1,5 miljarder. Därtill har de en vinstmarginal på nära 30 %.

Om att ta lån

En privatperson kan ansöka om ett privatlån på en summa upp till 350 000 kronor. Lånet har en återbetalningstid på maximalt 12 år, vilket kan klassas som bra. Vilken ränta som du kommer att ha avgörs utefter din kreditvärdighet, lånebelopp och val av återbetalningstid. Kreditvärdighet innebär att det görs en individuell bedömning som grundas på din inkomstnivå, tidigare skulder och om du har haft andra betalningssvårigheter sedan tidigare. Det är en hög kvalitet på Re:member tjänster, då varje kund får en tydlig och sammanfattad presentation av hur det går till att låna hos dem.

Fördelar

En stor fördel är att Re:member är en etablerad och trygg långivare med lång erfarenhet av att hantera krediter och ansökningar. Det visar sig genom att du kommer snabbt att få svar på din ansökan och de informerar tydligt om hur räntorna kommer att se ut på det lån du ansöker om . Det är enkelt att få all information som du behöver om ditt lån, och det finns dessutom en lättillgänglig kundtjänst som är öppet från 09.00 till 18.00 under vardagar. Re:member har en historia av många godkända ansökningar jämfört med andra banker.

Nackdelar

De största nackdelar med Re:member är att det finns de har en del avgifter som tillkommer, förutom en uppläggningsavgift på 395 kronor, så finns det även en tillkommande aviavgift på 29 kronor per faktura. En annan nackdel kan vara att de inte är tillgängliga med sin kundtjänst varken under helgen eller via e-post.

Fördelar

  • Det är en etablerad långivare
  • Snabbt svar på ansökan
  • Tydlig information angående lånet
  • Bra kundtjänst
  • Lätt att få godkända lån

Nackdelar

  • Dyr uppläggningsavgift
  • Aviavgifter
  • Begränsad kundtjänst

Ansökningsvillkor

För att kunna ansöka om ett lån utan säkerhet hos Re:member behöver du vara 18 år, folkbokförd i Sverige. Du måste ha en fast inkomst på minst 120 000 kronor om året och du får inte ha några betalningsanmärkningar. Ett lån utan säkerhet innebär att du inte behöver ha någon pant eller form av säkerhet för det lån som du tar. Du lånar mellan 10 000 och 350 000 kronor och du bestämmer själv vad du vill göra för pengarna.