Plus Finance | Lånapengarinfo.se

Plus Finance

Nyckeltal

Effektiv ränta:6,29%
Lånebelopp:5 000 – 250 000
Löptid:5 år
Ålderskrav:20 år
Lönekrav:150 000

Plus Finance är en flexibel och specialiserad bank för lån av personlig karaktär och för lån för finansiering av företag. De är privatägda, vilket innebär att de inte behöver ta hänsyn till byråkratiska procedurer eller andra liknande faktorer.

Besluten tas utefter låntagaren och dess förutsättningar, med målet att alltid nå bästa möjliga utgång. Företagets ägare har en kombinerad erfarenhet på 22 år i finansiering av olika företag. Lånevillkor finns alltid presenterade i deras lånekontrakt och olika klagomålshantering sker via the Financial Dispute Resolution. Det är en bank som har sin bas i Nya Zeeland, med en hemsida på engelska som är lätt att förstå.

Lån

Det finns olika typer av lån som du kan ta hos Plus Finance. Det finns personliga lån, som du kan ta ifall du behöver pengar till skulder, en semester eller kanske till bilreparationer. Du bestämmer själv vad du gör med pengarna och Plus Finance erbjuder flexibla villkor och konkurrenskraftiga räntor. Lån som ska gå till att finansiera företag är även det ett alternativ. De erbjuder inte specifika lån i sig utan alla lån och storleken på dessa grundar sig på vad bedömningen blir av ansökan

Fördelar

En fördel är att de är privatägda, och kan därför välja att anpassa lån och förutsättningar utefter kundens behov och möjligheter. Det anpassas utefter din ekonomiska situation och hela proceduren går snabbt och smidigt.

Nackdelar

En nackdel kan vara att det är en utländsk bank med en hemsida på engelska, något som alla kanske inte har lika lätt för att förstå eller att lita på. Sedan kan en nackdel vara att ett av grundkraven för att kunna ansöka om lån är att du alltid behöver äga en bostad att ha som en säkerhet ifall att.

Fördelar

  • Privatägda vilket skapar flexibilitet
  • Kundanpassade lån
  • Snabb behandling

Nackdelar

  • Hemsidan är på engelska
  • Kravet på att äga bostad för beviljande

Ansökningsvillkor

För att kunna ansöka om lån hos Plus Finance är grundkravet att du alltid behöver äga en bostad som du kan använda som en garanti, en säkerhet för lånet. Ifall du inte äger en bostad eller fastighet som du kan lämna som pant så kan någon du känner som äger en bostad kliva in istället och skriva sin bostad som säkerhet för ditt lån.